Σχετικά με εμάς

Η Ομάδα Κρούσης δραστηριοποιείται στο χώρο των αποξηλώσεων, καθαιρέσεων και κατεδαφίσεων, παρέχοντας μια σειρά από ποιοτικές συνοδευτικές υπηρεσίες, με ασφάλεια και σεβασμό προς το περιβάλλον, τους συνεργάτες της και τον πελάτη.

Με γνώμονα τις απαιτήσεις κάθε έργου, την εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας και την προστασία του περιβάλλοντος, είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε επιτυχώς κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελεί η μακρόχρονη εμπειρία μας, η προσαρμοστικότητα μας στις ανάγκες κάθε έργου και πελάτη, οι επιλεγμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας, όπως και τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα που διαθέτουμε.

Εμπιστευτείτε μας και η Ομάδα Κρούσης είναι έτοιμη να σπάσει κάθε εμπόδιο για την εξυπηρέτηση σας!

Η Ομάδα Κρούσης είναι ζωτικό κομμάτι του Ομίλου Ypostirixis ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Ιωάννη Βουτσά το 1988 με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό στους τομείς των κατασκευών.

Συνεπώς, η εταιρεία φέρει μια μακρόχρονη εμπειρία που την καθιστά ικανή να αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τη διεκπαιρέωση κάθε είδους εργασίας αποξήλωσης, καθαίρεσης, κατεδάφισης και συνοδευτικών υπηρεσιών έως και την επιτυχημένη ολοκλήρωση τους.

Οι αξίες, το όραμα & οι στόχοι μας

Οι θεμελιώδεις αξίες μας στην Ομάδα Κρούσης που αποτελούν και τη στέρεη βάση των συνεργασιών μας είναι:

  • η ΑΝΤΟΧΗ απέναντι στις πιεστικές συνθήκες και τις δυσκολίες, με αφοσίωση στους στόχους μας για την επιτυχημένη ανταπόκριση στις προκλήσεις 
  • η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ απέναντι σε κάθε project που αναλαμβάνουμε, με δέσμευση να το φέρουμε εις πέρας με ασφάλεια, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα

Στόχος της Ομάδας Κρούσης είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η ικανοποίηση των αναγκών τους, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας περιβάλλοντος.